Načítám...

BelunoBlog

Chléb ošatkový (ze směsi na celozrnné pečivo Nutrifree)

Jak už jste si určitě všimli, máme novou směs značky Nutrifree! Díky tomu, že ve směsi je již obsaženo psyllium, není potřeba jej do receptu dále přidávat. Pečivo je díky nové směsi a její receptuře ještě výživnější a chutnější! Vyzkoušejte recept paní Vlaďky Halatové (autorky bezlepkových kuchařek) a uvidíte, že nic lepšího jste předtím nejedli!

Slané koláčky

Horké letní večery úplně nabádají k mlsaní, co myslíte? Nejen vám, ale i návštěvě okamžitě zachutnají výborné slané koláčky bez lepku!

Čokoládová roláda s pomerančovým krémem

Lahodný dezert z čokoládového těsta s krémovou pomerančovou náplní ocení celá rodina. Vynikající recept od známé italské blogerky Emanuely Ghinazzi můžete vyzkoušet i Vy!

Bezlepkový chléb z domácí pekárny

Mnoho z nás používá při pečení bezlepkového pečiva, domácí pekárnu. Jak na to, aby chléb byl lahodný, nám prozradí v receptu autorka úspěšné bezlepkové kuchařky, Vladěna Halatová!

Rýžové pirohy s povidly a ořechovou polevou

Máme tady pátek, tak si ho pojďte hezky osladit! Výborný recept na rýžové pirohy s povidly a ořechovou polevou od autorky knihy Tradiční sladké pečení - bezlepkově, Vladěny Halatové.

Valašské frgále

Není nad pravé valašské frgále. Vyzkoušejte bezlepkový recept s lahodnou tvarohovou, makovou a povidlovou náplní!

Donuty

Milovníci donutů se jich nemusejí vzdát ani při bezlepkově dietě. Vyzkoušejte zdravější verzi sladké dobroty.